×
Család-barát

Őszi sajtos és szőlős bruschetta

Őszi sajtos és szőlős bruschetta I.
16 hónapig érlelt olasz prosciutto sonkás, camembert & francia lágy sajtos szőlős bruschetta ropogós dió darabkákkal és rukkolával – fingerfood avagy kanapéfalatkák
Hozzávalók:
1 rusztikus bagett srégen vágva
5 dkg olasz prosciutto sonka
1 doboz camembert sajt és/vagy francia lágy sajt
10-15 szem szőlő félbe vágva
pár szem dió zúzva
rukola saláta tépve díszítésnek

Elkészítés:
A bagett szeleteket megpirítom, egy szelet lágy sajtot rákenek, sonkát ráhelyezem, félbevágott szőlőt ráhelyezem, dió darabkákkal és rukola levéllel díszítem.
Frissen tálalom.

Őszi sajtos és szőlős bruschetta II.
16 hónapig érlelt olasz prosciutto sonkás bruschetta, roppanós szőlővel, zöldfűszerrel, parmezán forgáccsal hintve – fingerfood avagy kanapéfalatkák
Hozzávalók:
1 rusztikus bagett srégen vágva
olívaolaj a kenéshez
5 dkg olasz prosciutto sonka
10-15 szem szőlő félbe vágva
Olasz parmezán sajt reszelve
kakukkfű díszítésnek

Elkészítés:
A bagett szeleteket megpirítom, melegen olívaolajjal megkenem, ráhelyezem a sonkát, a félbevágott szőlőket, kakukkfűvel díszítem, parmezán forgáccsal díszítem. Frissen tálalom.

További olvasnivalók