Hozzávalók:
Vadhús 0,90 kg
vaj 0,10 kg
só
babérlevél
kakukkfű
pár szem bors
néhány szem fenyőmag
erdei gyümölcs mix 0,50 kg
gomba 0,30 kg
méz 0,10 kg
gesztenye massza 0,25 kg
joghurt 2 ,- dl
vörösbor 2,- dl
Burgonya 1,-kg
paprika 2 db
paradicsom 1 db
vaj 0,10.kg
zsír 0,10 kg
vöröshagyma 0,10 kg
Elkészítése:
A vadhúst szeletekre vágjuk,kissé kiveregetjük.Mind a két oldalát vajon megsütjük.Felengedjük vízzel,vagy csontlével fűszerezzük és pároljuk,még puha nem lesz.Mikor már kellően megpuhult kivesszük a húsokat,a visszamaradt zsiradékban kissé megpároljuk az erdei gyümölcsöket.Közben a joghurtból,a mézből,és a gesztenye masszából mártást keverünk.hozzáadjuk a forró erdei gyümölcsökhöz,és pár percig pároljuk.tálaláskor a húsra öntjük.a burgonyát karikára vágjuk olajban pirosra sütjük,a paprikából, paradicsomból könnyű lecsót készítünk és elkeverjük a burgonyával.köretként adjuk a húshoz.