×
Család-barát

Rakott tarja, savanyú káposztával

Hozzávalók:
8 szelet tarja
1 kg savanyú káposzta
1 szál kolbász felkarikázva
8 szelet bacon
1 db kaliforniai paprika
1 kg burgonya
3-4 kis fej hagyma
2db alma

Elkészítés:
A tepsi közepére leteszünk 4 szelet bacont. Arra tesszük a sózott, borsozott tarját, rá a kolbászkarikákat, majd a kimosott savanyú káposztát, erre megint hús következik, kolbász, savanyú káposzta, addig rakjuk míg van húsunk. Tetejére bacont teszünk! A burgonyát, almát,hagymát ,paprikát cikkekre vágjuk, az egészet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk és a hús mellé tesszük. Alufóliával lefedjük 1 órát pároljuk 180 fokon, majd levesszük a fóliát és rásütünk 15 percet!

További olvasnivalók