Család-barát

Grillezett csirkemell zöldséges bulgurral

Hozzávalók 4 személyre:
Csirkemell filé 60 dkg
Olivaolaj 1 dl
Cukkini 10 dkg
Csiperkegomba 10 dkg
Californiai paprika 10 dkg
Só 5 dkg
Bors 0.5 dkg
Petrezselyem 1 csokor
Bulgur 30 dkg

Elkészítés:
A húst fűszerezzük sóval. Olivaolajjal bekenjük és állni hagyjuk.
A bulgúrt sós vizben 20 perc alatt al dente főzzük. A zöldségeket csíkokra vágjuk a gombát szeletre. Olivaolajon megpirítjuk, sóval és borssal ízesítjük. Petrezselyemmel megszórjuk. A pirított zöldségeket összekeverjük a főtt bulgurral és fedő alatt állni hagyjuk amíg a csirkemellet egészben, roston megsütjük.Tálaláskor a tányérra tesszük egy csésze zöldséges bulgurt majd a csirkemellet szeletbe vágva mellé helyezzük.

További olvasnivalók