×
Család-barát

Csirkemell filé alaplében készítve, párolt kinai kellel, pakchoi-jal, sült újburgunyonyával

Hozzávalók 2 személyre:
200 g csirkemell filé
csirke alaplé
200 g pakchoi
200g kínai kel

bors
frissen szeletelt fokhagyma
őrölt kömény
csirke alaplé
kb. 150 g újburgonya héjával együtt

Elkészítés:
A csirkemell filét sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben kevés olívaolajon 2-3 perc alatt átsütjük mindkét oldalát, majd csirkealaplevet hozzáadva, fedő alatt puhára pároljuk. Ha megvan, annak olajában a felaprított pakchoi-t, és kínai kelt kissé sózzuk és pár perc alatt megpároljuk. A burgonyát ha szükséges felvágjuk kisebb darabokra, és sós vízben félig puhára főzzük. Ha elkészült, akkor egy serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk.

További olvasnivalók