Család-barát

Tofubrassói

Hozzávalók: 4 személyre
2 fej vöröshagyma
1 kápia paprika
4 gerezd fokhagyma
1 db paradicsom
400 g füstölt tofu
Só, zöldbors, majoranna, köménymag, fűszerpaprika, szójaszósz
1-1.5 kg burgonya
Napraforgó olaj

Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, kockázom, és egy tepsibe teszem, majd olajjal locsolom és sózom, fűszerezem, ezután 200 fokos sütőben aranysárgára sütöm. Amíg sül, addig a hagymát a paprikával együtt kockára vágom, majd olajon elkezdem pirítani őket. Szintén kockázom a tofut és együtt pirítom a hagymával. Majd jöhet a fokhagyma, a paradicsom kockázva és a fűszerek tetszés szerint, majd egy pici vízzel vagy szójaszósszal locsolom és a kész tepsis burgonyával összeforgatom.
Salátát vagy savanyúságot kínálhatunk hozzá.

További olvasnivalók