Család-barát

Panko morzsás tőkehalfilé, rozmaringos édesburgonyával

Hozzávalók:
20 dkg tőkehal filé
20 dkg édes burgonya
2 dkg panko morzsa
friss zöldfűszerek / petrezselyem, bazsalikom, rozmaring /
só, tarka bors, extra szűz olíva olaj

Elkészítés:
Helyezzük egy közepes méretű, sütő papírral bélelt tepsibe a vékonyan besózott hal filét.
Keverjük a morzsához az aprított petrezselyem zöldet és bazsalikomot majd fedjük be vele a halat.
Fektessük köré a hasábokra vágott, durvára őrölt borssal és vágott rozmaringgal megszórt, héjas édes burgonyát és spricceljünk az egészre olíva olajat.
Borítsuk be alufóliával és 190 C- fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 10 percig, majd fólia nélkül grill fokozaton további 5 percig süssük készre!

További olvasnivalók