Hozzávalók: 4 főre
1 kg sertés szűz
0,20 kg házi sonka
0,5 kg csicsóka
0,20 kg burgonya
0,30 kg finomliszt
0,1 dl olívaolaj
0,10 kg darált dió
0,20 kg csiperkegomba
0,10 kg vargányagomba
Só, bors, ízlés szerint
Elkészítés:
A sertés szüzet fűszerezzük sóval, borssal kevés olívaolajban elő sütjük. Vékonyra szeletelt sonkába göngyöljük. Sütőben 140 fokon 40 percig sütjük.
A csicsókát megpucoljuk és a burgonyával sós vízben főzzük. Ha puha leszűrjük. Liszttel, olívaolajjal puha nudli tésztát készítünk. Sós vízben megfőzzük. Dióban áthempergetjük.
Gombákat meg mossuk. Szeletekre vágjuk, lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
Ízlésesen tálaljuk.