Család-barát

Család-barát – receptek

Tápióka puding almával, mandarinnal

Hozzávalók:
4 dkg tápiókagyöngy
1,2 dl víz
2,8 dl kókusztej
3 dkg KATUSFOOD édesítőszer
1 alma lereszelve
1 mandarin cikkjeire szedve
½ tk. őrölt fahéj

Elkészítés:
Először a tápiókagyöngyöt áztasd 10 percre vízbe, ezalatt megszívja magát, megduzzad.
Ezután öntsd hozzá a kókusztejet, langyosítsd fel, majd mehet hozzá az édesítő is.
Alacsony lángon, folyamatosan kevergetve főzd addig a gyöngyöket, amíg átlátszóvá válnak. Ha ezt
nehéz megállapítani, akkor kóstolgasd, a lényeg, hogy teljesen puhára főjenek a gyöngyök.
Hűtsd langyosra a pudingot, és keverd hozzá a gyümölcsöket is. Szórd meg a tetejét őrölt fahéjjal.

További olvasnivalók