Család-barát

Család-barát – receptek

Füstölt pisztrángos rizsgolyó

Hozzávalók:
2 db füstölt pisztrángfilé (kb. 20-40 dkg)
1 bögre rizs
1 közepes db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 ek olívaolaj
1 kávéskanál bors
só ízlés szerint
1 dl száraz fehér bor
5 dl víz (kb.)
2 tojás
egy bögre panko morzsa
a kisütéshez olaj

Elkészítés:
A vöröshagymát, fokhagymát vágjuk apróra és kevés olajon pároljuk őket üvegesre. Öntsük hozzá a rizst, majd a fehér bort és vizet. Főzzük meg, majd tegyük hozzá az apró kockára vágott füstölt pisztrángot. Hagyjuk kihűlni és keverjük hozzá felvert tojást. Formázzunk belőle golyókat, forgassuk meg a morzsában.

További olvasnivalók