Család-barát

Cukor,glutén és laktózmentes geszetnyetorta

Hozzávalók:
1 lap fehér gluténmentes piskóta
2 db tojás
2 ek eritrit
2 ek rizsliszt
1 bio citrom héja
1 csomag gm vaníliás pudingpor
4 dl lm tej vagy növényi tej
2 csomag cukrozatlan gesztenyemassza
5 dkg növényi margarin
rumaroma
4 dl lm tejszínhab
2 csomag habfixáló

Elkészítés:
1 lap fehér gm piskótát sütünk, de lehet kakaós is. 2 db tojás, 2 ek eritrit, 2 ek rízsliszt, bio citrom héj.
A gesztenyekrémhez: 1 csomag gm vaníliáspudingpor,4 dl lm tej vagy cukrozatlan növényi tej ( kókusz),
ízlés szerint édesítő, (keverni szoktam, süssina folyékonyt, és eritritet), 2 csomag natúr cukrozatlan fagyasztott gesztenyemassza, 5 dkg növényi margarin, de lehet lm vaj, vagy teljesen vegán margarin, pici rum vagy rumaroma. A tetejére pedig 4 dl cukrozatlan lm tejszínhab, 1-2 csomag habfixáló kerül, de lehet vegán habkészítmény is. Kakaót is lehet szórni a tetejére. Amennyiben nincsen sütőnk úgy is elkészíthető. Gm, cm vagy vegán kekszet összedaràlunk, növényi zsiradékkal megfogjuk, betesszük a hűtőbe megdermedni . Addig elkészítjük a krémeket,és kész is.

További olvasnivalók