Család-barát

Vidróczki Betyárpecsenye

Hozzávalók 4 fő részére:
Füstölt szalonna: 10 dkg
Sertésszűz: 30 dkg
Csirkemell: 30 dkg
Újhagyma: 2 szál
Paprika: 1 db
Fokhagyma: 2 gerezd
Paradicsom: 1 db
Füstölt kolbász: 20 dkg
Csípős paprika: 1 db
Só, bors, majoranna: ízlés szerint
Pirított burgonya: 80 dkg burgonya előfőzve

Elkészítés:
Serpenyőben szalonnát pirítunk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertésszüzet
és a csirkemellet, majd megpirítjuk.
Zöldhagymát, paprikát, paradicsomot, szeletelt füstölt kolbászt teszünk bele. Csípős paprikával, sóval, borssal, majorannával, fokhagymával ízesítjük.
Pirított burgonyát készítünk és összekeverjük a raguval és forrón, tüzesen tálaljuk.

További olvasnivalók