Család-barát

Szűzhálóban sült szűzpecsenye vargánya raguval, petrezselymes párna burgonyával és ínyenc salátával

Hozzávalók: 2 főre
– Szűzpecsenye 25 dkg.
– Sertés szűzháló
– Sertés zsiradék 6 dkg
– só 3 gramm
– bors 1 gramm
– hügli ételízesítő 3 gramm
– Burgonya 25 dkg
– 1 fej vöröshagyma
– vargánya 20 dkg

Elkészítés:
A szűzhálóba göngyölt szűzpecsenyét kevés zsiradékba pirosra sütjük, az előre megfőzött kockára vágott burgonyát petrezselymes zsiradékban megforgatjuk.
Vargánya ragu:a kockázott vöröshagymát kevés zsírban szortírozzuk , az átmosott vargányát a hagymára helyezzük lassú tűz mellett a két komponenst összepároljuk és zsírjára sütjük , só és bors hozzáadásával elkészítjük mely a szűzpecsenyének a raguja.
Ínyenc saláta: uborka, paprika, paradicsom, káposzta borkősav, só és cukor hozzáadásával készül.

További olvasnivalók