Család-barát

Család-barát – receptek

Pisztráng rolád capelin kaviárral töltve

Hozzávalók:
1 db nagyobb, 0,8-1,0 kg-os pisztráng
100 g capelin fekete kaviár
só, bors

Panírozáshoz:
liszt
tojás
pankó morzsa

Körethez:
1 pohár joghurt, fejes saláta, uborka, paradicsom, paprika
vagy főtt kukorica, majonéz tejföl

Elkészítés:
Nagyobb pisztrángot kifilézzük, szálkátlanítjuk, majd a filékből vékony szeleteket vágunk jó éles késsel. Ezeket sózzuk, borsozzuk és egy teáskanál capelin kaviárt helyezünk a közepére. A vékony szeletet felgöngyöljük, majd hústűvel, vagy fogpiszkálóval összetűzzük. Bepanírozzuk: liszt, tojás, panko morzsa és olajban kisütjük. Könnyű majonézes kukoricát adunk mellé, vagy friss joghurtos salátát.

További olvasnivalók