Család-barát

Család-barát – receptek

Csülkös-babos káposzta kolbász chipsszel

Hozzávalók:
Sertészsír
4 fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
2 db paprika
2 db paradicsom
0,5 kg savanyú káposzta
0,5 kg tarkabab
1 szál szárazkolbász
1 kg csont nélküli csülök
fűszerek

Elkészítése:
A megtisztított zöldségeket apróra vágjuk, pörkölt alapot készítünk. Beletesszük a kockára vágott sertéscsülköt és az előtte nap beáztatott tarkababot. Készre főzzük, majd a legvégén hozzáadjuk a savanyú káposztát, és átforraljuk. Forró serpenyőben sertészsírt hevítünk és kolbász karikából chipsszet készítünk. Kolbász chipsszel a tetején, tejföllel tálaljuk.

További olvasnivalók