Család-barát

Család-barát – receptek

Gombával szúrt szűzpecsenye mustáros édesburgonyával

Hozzávalók:
Gombával szúrt szűzpecsenyéhez
0,60 kg sertésszűz
0,12 kg erdei gomba
0,04 kg vaj
0,02 l olaj

bors ízlés szerint

Elkészítés:
A sertés szüzet formázzuk, késsel felszúrjuk, eredi gombákkal töltjük, fűszerezzük. Olaj és vaj keverékében készre sütjük.

Hozzávalók:
Mustáros édesburgonya:
0,80 kg édesburgonya
0,05 kg díjon mustár
0,10 kg rukkola
1 csomag petrezselyem
10 dkg vaj

bors ízlés szerint

Elkészítés:
Az édesburgonyát puhára főzzük, sóval majd összetörjük és hozzákeverjük a fűszereket és a díjon mustárt.

További olvasnivalók