Család-barát

Marharagus burgonyalepény

Hozzávalók:
3 db nagyobb burgonya
3 db egész tojás
500 g liszt
só, bors ízlés szerint
1 ek tejföl
1 ek olívaolaj
szódavíz

Elkészítés:
A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, sózzuk és borsozzuk. Az olívaolajjal, tejföllel elkeverjük. Hozzáadjuk a tojást és a lisztet. Ezután szódavízzel sűrű, csomómentes palacsintatésztához hasonló állagúra keverjük.
A BBQ marhanyakat BBQ szósszal és 1 ek főtt vörösbabbal felmelegítjük, majd 15 dkg húst a tócsni egyik felére helyezzük, majd cheddar sajtot rakunk a húsra, majd összehajtjuk és serpenyőbe készre sütjük.
Az elkészített marharagus tócsnit tálaláskor fokhagymás tejföllel megkenjük.

További olvasnivalók