Család-barát

Család-barát – receptek

Füstös padlizsánsaláta juhsajttal

Hozzávalók:
0,30 dkg padlizsán
0,02 dkg só
0,01 dkg bors
fokhagyma, ízlés szerint
1 dl olíva olaj
0,01 csípős paprika
0,30 dkg apró saláták ízlés szerint
0,15 juhsajt
0,10 dkg szőlő
0,01 dkg méz
0,01 dl balzsamecet

Elkészítése:
A padlizsánt faszénen grillezzük, a húsát apró kockára vágjuk, sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük. Az apró salátákat megmossuk, a tányérra helyezzük, pirított barna kenyérrel és szőlő dresszinggel tálaljuk.

Szőlő dresszing:
A szőlőt ízesítjük sóval, borssal, mézzel, balzsamecettel. Botmixerrel pépesítjük, majd leszűrjük.

További olvasnivalók