Család-barát

Tonhalsaláta

Hozzávalók:
2,5 dl majonéz
10 dkg mascarpone
1 tk. mustár
1 cs. petrezselyem
½ tk. fűszerpaprika
2 konzerv tonhal olívaolajban
1 cs. újhagyma
½ db zöld kaliforniai paprika
1-2 db savanyú uborka
4 főtt tojás

őrölt bors
csipet porcukor
½ citrom leve
toast kenyér

Elkészítés:
A majonézt kikeverjük a sóval, borssal, citromlével, mustárral, fűszerpaprikával. Villával hozzákeverjük az apróra vágott főtt tojást, a lecsepegtetett és összetört tonhalat, a finomra vágott újhagymát, petrezselymet és az apróra vágott zöld paprikát, savanyú uborkát. Megkóstoljuk, ha szükséges, még utána ízesítjük, majd pirított toast kenyérrel kínáljuk.

További olvasnivalók