Rókusfalvy Lili

 

A nagy visszatérő – A Dal 2020 után 2022-ben ismét ő vezeti a dalválasztó show-t!

A Duna Televízió 31 éves műsorvezetőjének öt éves korától a tánc volt a szenvedélye. 15 évesen már egy felnőtt kortárstánc-társulat tagja lett. innen hozza mindazt, amik segítik őt a munkában: az alázatot, a figyelmet, a kitartást és az összpontosítást. Ma már csak hobby szinten táncol, ha ideje engedi.

2015 márciusában kezdődött a televíziós pályafutása. Gyakornokként került a közmédia csatornájához. Fél év alatt szerkesztő-riporter, majd műsorvezető lett a Petőfi TV-nél. A csatorna nemcsak a tévézés iránti szenvedélyt hozta meg Lili életében, hanem egy interjúnak köszönhetően ismerte meg szerelmét, férjét és azóta már két gyönyörű gyermekük is született. Így a mindennapok még izgalmasabbak és boldogabbak számára, viszont ugyanolyan pörgősek, csak már máshogy. A családi életét és a munkáját tökéletesen össze tudja hangolni.
A nézők olyan műsorok műsorvezetőjeként ismerhetik, mint az Én vagyok itt, a Nagyszínpad, a Mesterember, a Petőfi Zenei Díjátadó, a Családvarázs/Családmeséink, Családi kör, vagy A Dal 2020.

Rókusfalvy Lili büszke rá, hogy mindig testhezálló, szép feladatokkal találják meg, és minden egyes munkájában megadatik neki a fejlődés lehetősége.