Korábban Eb-n is szereplő válogatott játékos szakértőkkel erősíti csapatát az M4 Sport

A magyar érdekeltségű labdarúgó-Eb mérkőzéseken az M4 Sport régóta ismert és közkedvelt szakértői mellett a helyszínen elemzi az eseményeket Juhász Roland 95-szörös válogatott, a 2016-os Eb alapjátékosa és Bogdán Ádám, a 2021-es keret kapusa.

A magyar sport otthona, az M4 Sport csatorna mellett az Eb mérkőzéseit a Nemzeti Sportrádión, a Kossuth Rádión, és az M1-en is követhetik a rajongók. A történelmi jelentőségű, magyar részvétellel megrendezett sporteseményt nemcsak a műsorvezetők és kommentátorok, hanem szakértők is felkészülten várják.

Válogatottunk első, június 15-én 15 órakor kezdődő Magyarország–Svájc mérkőzésén a többszörös magyar bajnok és aranylabdás hátvéd, Juhász Roland, Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitány és Dragóner Attila 28-szoros válogatott várja a nézőket. A következő, Magyarország–Németország  mérkőzésen Juhász Roland és Bogdán Ádám mellett Korsós György, a második legtöbb BL-mérkőzésen szerepelt magyar labdarúgó osztja meg véleményét a látottakról. A harmadik, skótok elleni meccsen Dragóner Attila, Simek Péter válogatott labdarúgó és Bogdán Ádám várja a nézőket a helyszíni stúdióban.

Mivel az M4 Sport és a Nemzeti Sportrádió az Eb valamennyi mérkőzését közvetíti, ezért az EURO 2024 további mérkőzésein a magyaroszági televízió stúdióban is egymásnak adják a kilincset az elemzők. A közvetítések előtt és után Hegedűs Henrik, az FTC vezető adatelemzője, Rudolf Gergely korábbi futballválogatott, Horváth Zsolt játékos-közvetítő, Simon Miklós, a DVTK sportakadémiájának szakmai igazgatója egészíti ki a csapatot.

Euro 2024 – kövesse a labdarúgó-Európa-bajnokság eseményeit június 14-től az M4 Sporton, a Nemzeti Sportrádión, a Kossuth Rádión, az M1-en és a Nemzeti Sport felületein!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => MTI Fotó: Illyés Tibor
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2024/06/Juhasz-Roland_Foto_MTI_Illyes-Tibor-1050x1400.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább