Egyik legszebb koncerthelyszínére tér vissza a Bagossy Brothers Company

Alig várják a gyergyószentmiklósi zenekar tagjai, hogy ismét a csodálatos Székelykővel szemben zenélhessenek a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából a jubileumi, 10. Duna Napokon Torockón.

„Miközben pengettük az akkordokat és énekeltünk a színpadról gyönyörködhettünk a Székelykő csodálatos látványában” – idézte fel egy korábbi évben rendezett Duna Napon tapasztalt élményeit Bagossy Norbert a május 31. és június 2. között rendezendő jubileumi rendezvény alkalmából készült videóban. Az idei eseményen is résztvevő Bagossy Brothers Company gitáros-vokalistája, Tatár Attila hozzátette, alig várják, hogy ismét Torockón koncertezzenek, hiszen ez az egyik legszebb helyszín, ahol valaha felléphettek.

„A zene összeköti az embereket. Hálás vagyok, hogy zenész lehetek, és egyként rezdülhetek a közönséggel” – árulta el Bagossy Norbert. Tatár Attila hozzátette, hogy magyar nyelven alkotnak és juttatják el gondolataikat a közönséghez, így gazdagítva a magyar zenei kultúrát.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. tizedik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából a Duna Napokat az Europa Nostra-díjas Torockón. A jubileumi év tiszteletére idén háromnapos eseményen május 31. és június 2. között kulturális programok és koncertek is várják a részvevőket. A nagy múltú erdélyi rendezvényen a Bagossy Brothers Company mellett a Titán, az Ismerős Arcok, a Kaláka, Pál István „Szalonna”, valamint Varga Miklós és Vikidál Gyula is fellép.

Összetartozunk! – Duna Napok május 31-június 2. között Torockón.

Videó ajánló

Olvasson tovább