Lendület: A közelgő budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságról is szó lesz

Május 23-án, 07:30-tól az M4 Sport műsorán!
 

A májusi Lendületben a hazai versenyek és a tornászok Európa-bajnoksága mellett a közelgő budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságról is szó lesz. 

Adásunk a nehéz nap rovattal indul, amelyben a négyfordulós leány serdülő csapatbajnokság első etapja mellett beszámolunk a férfi és női tornászok Európa-bajnokságának eredményeiről is.
Az ígéret földje rovatban a Magyar Torna Szövetség egyik, ha nem a legtöbb nézőt vonzó versenysorozatára látogattunk el, amely a legkisebbeket célozza. Ez az erőpróba pedig nem más, mint a zsebibaba verseny.
A különvéleményben már a ritmikus gimnasztikával foglalkozunk. A kontykészítés kulisszatitkai mellett a junior együttes kéziszer válogatott két tagjával, Vukmir Elenával és Barkóczi Boglárkával is megismerkedhetnek, ha velünk tartanak.
Végezetül pedig a jelenleg is zajló 40. Ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság sajtónyilvános edzéssel egybekötött sajtótájékoztatójáról számolunk be nézőinknek. Az eseményen a sajtó munkatársai, a meghívott vendégek valamint a szervezőbizottság társelnökei, köztük dr. Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár is részt vett.

Az adás május 23-án, azaz most csütörtökön, 07:30 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: május 27. 04:00; május 28. 05:00.

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább