Lendület: A közelgő budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságról is szó lesz

Április 25-én, 13:30-tól az M4 Sport műsorán!
 

Az áprilisi Lendületben az utánpótlás mellett a tornászok hazai rendezésű nemzetközi viadalairól és természetesen a közelgő budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságról is szó lesz. 

A mostani adást a hölgyek Waberer’s szuper csapatbajnokságának első etapjával kezdjük. Most is nüanszok döntöttek a megméretettésen, de hogy melyik egyesület javára, az csak a műsorból derül ki. A Tökéletes mozdulat is a hölgyekkel foglalkozik, mégpedig az immár 28. alkalommal megrendezett Matolay Elek Női Nemzetköz Emlékverseny legjobb pillanatait mutatjuk meg nézőinknek. Ezt követően az utánpótlást vesszük górcső alá. Mind a férfi, mind pedig a női ifjúsági tornászok a szerekhez léptek, egyéni összetettben és szerenként is. Ezekkel a versenyekkel foglalkozik az Ászok ásza és az Ígéret földje rovatunk is.
A Különvéleményben ezúttal az immár hagyományosnak mondható Budapest kupa kerül a fókuszba, ahol több nemzet tornászai, több korcsoportban mérték össze tudásukat két napon keresztül.
Végezetül a május végi hazai rendezésű ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság kulisszatitkaiba avatjuk be nézőinket, méghozzá Pigniczki Fanni ruháit illetően.

Az adás április 25-án, azaz most csütörtökön, 13:30 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.
Ismétlés: május 2. 05:05.

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább