Ridikül

Gubás Gabi nagyon odafigyel arra, milyen kozmetikumokat használ

A Jászai Mari-díjas színművész a Duna Ridikül című műsorában szépségápolási szokásairól vallott. Visszaemlékezett pályája kezdetére is, amikor a színházi öltözőben csúnya fertőzést kapott el.
 

Nemcsak a színpadon, hanem a hétköznapokban is mindig ápolt és odafigyel megjelenésére Gubás Gabi. A rendszeres sport és a tudatos táplálkozás mellett a hidegen sajtolt olajkészítményeknek köszönheti egészséges megjelenését, kiváló állapotú haját és bőrét – osztotta meg szépségtrükkjeit a Duna műsorában. A színművész arra is nagy gondot fordít, milyen kozmetikai szereket használ, mivel idejekorán figyelmeztette rá az élet, mennyire nem mindegy, mi kerül az arcára.

„Amikor kijöttem a Színművészeti Egyetemről, akkor az első fizetésemből két dolgot vettem, sminkeket és verseskötetet. A színházban mindenki által használt eszközökkel festettük ki magunkat. Egyszer megfertőződtem futószemölccsel, és akkor döntöttem el, hogy soha többé nem szeretnék közösködni” – idézte fel Gubás Gabi a kellemetlen élményt a Ridikül vendégeként. Hozzátette, elsősorban abban hisz, hogy a szépség belülről fakad: meggyőződése szerint a pozitív gondolatok szépséget sugároznak minden arcra.

A színművész férje természetgyógyász, így elsősorban az ő iránymutatására hallgat bármilyen egészségmegőrzéssel kapcsolatos témában. Ezek közül is a legfontosabb aranyszabály, hogy napi 3 liter vizet iszik. Praktikáit igyekszik átadni lányának, és a kiskamasz Annát igencsak érdekli a téma: édesapja segítségével természetes hatóanyagokból készít különböző kencéket és szérumokat. A teljes beszélgetés újranézhető a Ridikül Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Ridikül – hétköznap 16 órától a Dunán.

Borítókép: Fotó: MTVA/Ridikül, Tőke Béla

További olvasnivalók