Napsugár nyereményjáték

Nyerjen a Duna premier sorozatával egész napos wellnesst, pihentető masszázzsal. Válaszoljon helyesen heti kérdésünkre és pihenjen másodmagával az egri török fürdőben! Részletek és heti kérdés a Duna Facebook oldalán. Játsszon velünk és nyerjen egész napos wellness belépőt két fő részére az Eger Termál Kft. felajánlásával.

„Soha nem tudhatod, de lehet, hogy életed legnagyobb fájdalma egyben a legdrágább kincsed is” – ez az alaptétele a Duna új török szériájának. A sorozat egy életét újrakezdő nő, Elif történetét mutatja be, aki rádöbben, hogy már tíz éve hazugságban él. A sorsát merőben átíró, féltve őrzött titokra akkor derül fény, amikor férje egy balesetben életét veszti. A gyásztól és a gyermektelenségtől szenvedő özvegy tudomására jut- szembesül azzal, hogy házastársának volt egy másik, rejtett élete, és született egy lánya. Elifet Sera Kaya (Egy csodálatos asszony ) kelti életre, a felbukkanó férfi főhőst, Firatot pedig Berk Oktay ( Tiltott gyümölcs) alakítja, az anyja szerepében pedig az idehaza is több sorozatból jól ismert Esra Dermancioglu látható (Remények földje, A sors útvesztői, A szultána)

A sorozat a Dunán népszerű Mavi szerelmét váltja – ugyanabban az időpontban – minden hétköznap 18:50-től láthatók az epizódok. A két szériát egy magánéleti szál is összeköti: érdekesség, hogy a Mavi szerelme sorozatban Cemalt alakító Cüneyt Mete és a Napsugárban Sude-t alakító Şeyma Korkmaz valójában házastársak.

A romantikus szériához kapcsolódóan, a Duna Facebook-oldalán nyereményjátékot is hirdetnek február 12-től. A játékszabály ITT olvasható.

Olvasson tovább