A Majdnem menyasszony főszereplője számára fontos témát boncolgat a film

Világhírű hegedűművész szüleinek köszönhető hangszeres tudását a filmben is kamatoztatta a Majdnem menyasszony főszerepét alakító Kelemen Hanna. A Glasgowban tanuló színésznő jövőbeli tervei mellett a Dunán február 11-én este 21 órától látható film számára fontos üzenetéről is beszélt a Család-barát vendégeként.
 

Premier előtt mutatták be szerdán este a Pacskovszky József rendezésében készült romantikus tévéfilmet, a Majdnem menyasszonyt. Az esküvői díszleteket között, ünnepi hangulatban telt esemény részleteit a Duna Facebook-oldalán láthatják. A Megafilm Service gyártásában és a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült film televíziós bemutatójára már nem sokat kell várni, ezzel az alkotással nyitja a közmédia február 11-én a Házasság hetét.

Az alkotás nemcsak a párválasztás nehézségeit, de a századelőn a női egyenjogúságért vívott küzdelmet is bemutatja. A Dunán vasárnap 21 órakor bemutatkozó film női főszereplőjét, Marikát alakító Kelemen Hanna a Család-barát vendégeként úgy fogalmazott: „Pártolom az egyenjogúságot, ezért örültem, hogy ezzel a szereppel egy ilyen fontos témát boncolgathatok”.

A Duna délelőtti magazinműsorában arról is beszélt, hogy szüleinek – a világhírű hegedűművész párosnak, Kokas Katalinnak és Kelemen Barnabásnak – köszönhető zenei tudását a filmben is tudta kamatoztatni. Bár a komolyzene világában nevelkedett, zongorázik, gitározik és énekel, a színészmesterséget Glasgowban tanuló Kelemen Hanna úgy érzi, könnyedebb műfajokban tud majd kiteljesedni.

 Majdnem menyasszony – február 11-én 21 órától a Dunán.

Házasság hete – tematikus műsorok február 11. és 18. között egy héten át a közmédia csatornáin.

Videó ajánló

Olvasson tovább