Napi jegyzet: a tudományos és kulturális élet maghatározó szereplői adnak útravalót a Kossuth Rádió új sorozatában

Február 1-től minden hétköznap jelentkezik az ország leginformatívabb reggeli műsorában a Jó reggelt, Magyarország!-ban az új sorozat, a Napi jegyzet. Szereplői a tudományos és kulturális élet tekintélyes, iránymutató képviselői, mondanivalójuk, bölcsességük útravalóként kísérheti el a hallgatót a nap során.
 

A Napi jegyzet a Kossuth Rádió reggeli műsorsávjában, a népszerű Jó reggelt, Magyarország! című műsoron belül fél kilenc előtt hallható minden hétköznap. A néhány perces műsorban a magyar közélet meghatározó személyei, kutatók, történészek, közgazdászok, politológusok, sportolók, szólalnak meg, de zenészek, költők és a színházi világ szereplői is megosztják a hallgatókkal gondolataikat a napi aktualitásokhoz kapcsolódóan. Február 1-től nem csak az egyetemi, hanem a rádió hallgatókhoz is eljutnak a szakmai körökben népszerű előadók különleges meglátásai.

A sorozat első megszólalói: G. Fodor Gábor, politológus, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója, Trócsányi László, jogtudós, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora, a Magyar Jogász Egylet elnöke, Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa, Sepsi Enikő, a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektora, egyetemi tanár, irodalom,- és színháztudós, Schmitt Pál a Nemzet Sportolója, olimpiai bajnok Dr. Tóth Máté, nemzetközi ügyvéd, energiajogász, közgazdász,  Szigethy Gábor, Kossuth-díjas író, színháztörténész, rendező, Bedő Imre, közgazdász, a  Férfiak Klubja alapítója.

Videó ajánló

Olvasson tovább