A különböző táplálkozási trendek jönnek-mennek, manapság csökkenteni próbáljuk a húsfogyasztást, mi több, valahogy egyre kevesebb időnk van főzni, de a vasárnapi húsleves, az köszöni szépen, jól van, és továbbra is kitörölhetetlen része a mindennapoknak. Hogy a húsra öntött vízből hogyan lesz aranyló, zsírgyöngyökkel tarkított, kristálytiszta leves, hát ezt mindenki másképp csinálja. Ahány ház, annyi húsleves. Akik ma megmondják a tökéletes húsleves receptjét és titkát: Bay Éva műsorvezető, Tokody Ilona Kossuth-díjas mesterművész, Kaszás Géza színész és Pesti István Michelin-csillagos séf.
Ridikül – Duna – január 30., kedd 15:59
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.