Az idei év legjobban várt romantikus játékfilmje nyitja a Házasság hetét

A Majdnem menyasszony című filmmel kezdődik a közmédián a 2024-es Házasság hete. A pletykákban és romantikában gazdag történetet február 11-én, vasárnap 21 órától tűzi műsorára a Duna – a szerencsések azonban már előbb is láthatják Varjas legnépszerűbb hajadonjának, Ábel Marikának a kalandjait.

A Megafilm Service és az MTVA játékra invitálja a nézőket, amelynek a fődíja egy életre szóló, különleges élmény. Partnerével együtt ugyanis bárki meghívást kaphat a Megafilm Service-től a Majdnem menyasszony televíziós premierje előtt a stáb- és sajtóvetítésre. A filmhez kapcsolódó nyereményjátékról minden információ megtalálható a Megafilm és a Duna Facebook-oldalán és a Petőfi Rádió reggeli Halló, Magyarok! című műsorában.

A nyeremény egy életre szóló, izgalmas kaland, hiszen a szerencsés kiválasztottak amellett, hogy a stábbal és a színészekkel együtt nézhetik meg a Majdnem menyasszonyt, a filmvetítést követő gyártói partin – ami egy elegáns és nagyszabású esküvő hangulatát idézi –, többi között megerősíthetik szerelmüket kedvesükkel, elkészíthetik vagy újrafotózhatják esküvői fényképüket, a legbátrabb hajadonok pedig beállhatnak a csokordobáshoz. A népi hiedelem szerint ugyanis, aki elkapja a menyasszony – jelen esetben a főszereplő Ábel Marika – esküvői csokrát, az idén valóban oltár elé áll.

A televízió képernyőjén február 11-én, vasárnap 21 órakor debütál a Dunán a Pacskovszky József rendezésében készült, 90 perces romantikus tévéfilm ezzel indítva a Házasság hetét, amelyre a közmédia egy héten át tematikus műsorokkal készül.

Szereplők: Kelemen Hanna, Hajdu Tibor, Koltai-Nagy Balázs, Gáspár Tibor, Görög László, Schneider Zoltán, Csombor Teréz, Spilák Klára, Vasvári Emese, László Gáspár, Kanyó Kata, Balla Eszter, Takács Nóra Diána, Szőts Orsolya

Alkotók: Forgatókönyvíró: Somogyi György, Rendező: Pacskovszky József, Operatőr: Gózon Francisco, Látványtervező: Bozóki Mara, Jelmeztervező: Zelenka Nóra, Zeneszerző: Ifj. Balogh Ferenc, Vágó: Rumbold László, Gyártásvezető: Endrődy Balázs, Line producer: Filip Fruzsina, Producerek: Helmeczy Dorottya, Kálomista Gábor.

Olvasson tovább