Az idősebbek még emlékeznek a 3 forint 60 filléres kenyérre. Kétfélét lehetett kapni: fehéret és félbarnát. Azóta eltelt néhány évtized, a rendszerváltás és a kézműves áruk divatjának egyik legnagyobb nyertese a kenyér. Mi a jó kenyér titka? Mitől jött divatba ismét a kovász, ami évtizedekig hiányzott az egy naposan már morzsáira hulló kenyérből? Lehet-e otthon jó kenyeret sütni? Minek köszönhetik sikerüket az egyre-másra nyíló pékségek? Lehet-e kenyér nélkül élni? Ezekre keressük a választ vendégeinkkel. Itt lesz velünk négy kivaló pék: Szabadfi Szabolcs, Vajda József István, Makkai Balázs és Kovács Bea.
Ridikül – Duna – január 18., csütörtök 15:59
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.