Pápa Joci: „Emberesen megharcoltam azért, ami körülvesz”

Az énekesnek az év vége sem a pihenésről szólt, egyik koncerthelyszínről utazott a másikra, emellett 20 éves jubileumi nagykoncertjére is készül.
 

„Rengeteg fellépésem van, most is éppen úton vagyok, amikor beszélgetünk. Úgy érzem, megint egy kicsit túlvállaltam magam: intenzív évet tudhatok ugyanis a hátam mögött, és már 2024-re is telik a naptár. Több új dalunk is készült, amelyeket szeretnénk betenni a repertoárba, ezért próbákra is szükség van. Az elmúlt két évben nem volt időm pihenésre, pedig szükségem lenne egy szusszanásnyi időre, ezért az év végi koncertek után már a kikapcsolódás és a feltöltődés kerül előtérbe.”
Joci 20 éve indult el a zenei pályán, amelyet március 1-jén jubileumi koncerttel ünnepel.
„Az elmúlt 20 év nagyon mozgalmas volt, érzelmekkel, küzdelmekkel és kompromisszumokkal teli. Emberesen megharcoltam azért, ami körülvesz. Ha visszamehetnék az időben, ugyanígy csinálnám, hiszen amellett, hogy kőkemény időszak volt, rengeteg magasságot éltem meg. Hálás vagyok, hogy eljutottam idáig és persze a körülöttem lévőkért is, hogy kitartottak mellettem. Már nagyon készülünk a koncertre, a kezdő helyszín az Akvárium Klub lesz, majd turnéra indulunk, amely egészen jövő év decemberéig tart majd.”

Olvasson tovább