Lendület: 100. adásához érkezett a műsorunk

December 28-án, 7:00-tól az M4 Sport műsorán!
 

A decemberi Lendület igazán különleges csemegét kínál, hiszen 100. adásához érkezett a műsor. Ennek apropóján felelevenítjük a műsor eddigi legemlékezetesebb mozzanatait. Az adás december 28-án, azaz most csütörtökön, 7:00 órakor lesz az M4 sportcsatornán.

Az esztendő utolsó Lendülete a Különvélemény rovattal indul, ahol a Magyar Torna Szövetség elnöke, dr. Magyar Zoltán idézi fel az elmúlt 100 adás legszebb pillanatait.

Utána kísérletet teszünk arra, hogy egy blokkba sűrítve megmutassuk nézőinknek, miről is szól ez a tornászmagazin. Láthatják az adás történetének első felkonfját, a mára a válogatott gerincét adó tornászok első megszólalásait is. Emellett rengeteg nemzetközi klasszist és sportvezetőt is mikrofonvégre kaptunk, ezekből is szemezgettünk. Ott voltunk a legnagyobb sikerek helyszínein is, végigkísértük az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián pályafutását egészen sportigazgatói debütálásáig.

Megszámlálni is nehéz lenne azokat a megtett kilométereket, meglátogatott településeket, felvett versenyeket és elkészült interjúkat, amelyek a stáb tagjai maguk mögött tudhatnak a Lendület 2015-ös indulása óta. A Lendület 100 adása alatt a tornasport minden spektrumát igyekeztünk bemutatni nézőinknek.

Az esztendő utolsó adása december 28-án, azaz most csütörtökön 7:00 órakor lesz az M4 sportcsatornán. Ismétlés: 01.04 (csütörtökön) 04:45, M4 Sport.

Olvasson tovább