Karácsonyra készülődnek a közmédia műsorvezetői

A közszolgálati csatornák tévés és rádiós szakemberei is ünnepi hangulatba kerültek az utóbbi napokban. Közösségi oldalaikon megosztották követőikkel, mivel töltik idejüket akkor, amikor munka után belevetik magukat a karácsonyi előkészületekbe.
 

Az M5 kulturális csatorna műsorvezetője, Morvai Noémi kétgyerekes édesanyaként fontosnak tartja, hogy átadja a családi hagyományokat. Az adventi koszorút gyermekeivel együtt alkotta meg az ünnepi asztalra. A kézzel készült díszről egy fotót is megosztott a tévés a közösségi médiában.

Hajdú Tibor, a Dankó Rádió reggeli műsorának, a Derűs napot! házigazdája egy képpel idézte fel, hogy már ötven éve őrzi egyik első ajándékát, egy labdát. A rádiós úgy fogalmazott a tárgyaink elkopnak vagy elkallódnak, de a legnagyobb ajándék azon túl, akit karácsonykor ünneplünk, mi vagyunk, egymásnak.

A Duna délelőtti magazinjának műsorvezetői, Somossy Barbi és Forró Bence ajándéktippeket adtak követőiknek. Szerintük a TV Maci boltban kapható ikonikus magyar mesehősöket ábrázoló plüssállat vagy bögre emlékezetes, személyes ajándék lehet, miközben nosztalgiára hív. 

Fodor Imre és Rókusfalvy Lili karácsonykor is „csinálja a fesztivált”. A Duna showműsorának összeszokott párosa egy lírai hangulatú karácsonyi adással, extra produkciókkal és meglepetésekkel várják a nézőket december 23-án este a képernyő elé. A műsor házigazdája egy vidám karácsonyi videóval hangolódik az adásra.

Bényi Ildikó, az Önök kérték állandó háziasszonya karácsonyi emlékeit osztotta meg közösségi oldalán. A műsorvezető szüleiről, és a finomságokkal beterített ünnepi asztalról mesélt egy videós összeálltásban.

Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Olvasson tovább