Családi sorozat Koós Rékával és Szolnoki Péterrel az M2 Gyerekcsatornán

Fordulatos és tanulságos hatrészes történettel várja a téli szünet alatt nézőit az M2 Gyerekcsatorna Neked van testvéred? című műsora. A december 23-tól látható epizódok a nyitott, jó kommunikáció, a megbocsátás, a tetteinkért való felelősségvállalás, az összetartás és a barátság témáit dolgozzák fel olyan ismert művészek közreműködésével, mint Koós Réka és Szolnoki Péter.
 

Az M2 Gyerekcsatorna saját gyártású műsora december 23-tól hétvégente, szombaton és vasárnap várja új részekkel a képernyő elé – nem csak – fiatal nézőit. A Neked van testvéred? hat epizódból álló sorozatában a muzikális Szilágyi család karácsonytól újévig tartó eseménydús és megható időszakát mutatja be. A történet szerint egy véletlennek és a tinédzser testvérpár, Maja és Peti ügyes közbenjárásának köszönhetően apukájuk és rég nem látott testvére, Csaba bácsi szenteste újra egymásra találnak. A továbbiakban arra is fény derül, hogy kölcsönös szimpátia alakul ki anya nővére, Eliza néni (Koós Réka) és apa bátyja (Szolnoki Péter) között. Mindeközben Maja és Eszti, a szomszédban lakó iskolástárs őszinte barátsága a serdülőkori kapcsolatok megpróbáltatásairól, a bizalom fontosságáról, míg Peti és Maja a kölcsönös testvéri szeretet gondoskodó, gazdagító kötelékéről mutatnak be remek példát.

A testvérkapcsolat az élet egyik legbonyolultabb, legtartósabb és legmeghatározóbb viszonya, kihat más fontos kapcsolódásokra is. A csatorna saját gyártású sorozatának legfontosabb üzenete, hogy bár vannak hullámvölgyek, végül mindig bebizonyosodik, hogy ez az egyik legerősebb kötelék.

Neked van testvéred? – új részekkel december 23-án 9.10-től az M2 Gyerekcsatornán.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2023/12/Neked_van_testvered_foto_MTVA_Csondor_Kinga-8-2000x1334.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább