Egy betű, egy szám, egy barát – Születésnapi klippremier M2 Gyerekcsatornán

December 22-én ünnepeli születésnapját a közmédia legkisebbeknek szóló reklámmentes csatornája, amely immár tizenegy éve része a családok mindennapjainak. Ez alkalomból a nagysikerű őszi táncos felhívás győzteseinek közreműködésével Egy betű, egy szám, egy barát című új daluk klippremiere lesz látható.
 

Őszi kampányában tánckoreográfiákat várt az M2 szerkesztősége, a beküldött videókból december 22-én a Hetedhét kaland című műsorban láthatnak majd válogatást a nézők. A mozgás örömét, a zene és a tánc összetartó erejét mutatta meg a felhívás, amelynek nyerteseihez ellátogatott a gyerekcsatorna stábja, hogy profi technika segítségével rögzítsék a produkciókat. A pályázat öt legjobb koreográfiája Esztergomból, Szegedről, Bajáról, Gyuláról és Tatáról érkezett. „Születésnapomra azt kértem, hogy nyerjünk, és valóra vált! De akkor sem lettem volna szomorú, ha nem sikerül, mert ez arról szólt, hogy együtt érezzük jól magunkat” – foglalta össze élményeit a hat éves Soma, az esztergomi csapat legkisebb tagja, aki két, nála idősebb testvérpárhoz csatlakozott egy játszótéren a közös alkotáshoz. Török Bálint, a Hetedhét kaland egyik házigazdája és Havlik Márton szerkesztő, a csatorna „Eltaláló feltalálója” jegyzik szerzőként az Egy betű, egy szám, egy barát című dalt, amihez Müller Erik rendezésében a műsorvezetők, rovatvezetők és az öt győztes gyerekcsapat főszereplésével készült klipet december 22-én láthatják először a nézők.

A közmédia reklámmentes gyerekcsatornája tizenegy évvel ezelőtti indulása óta egyike a legnézettebb gyerekeknek szóló adóknak. Munkásságuk elismeréseként két kategóriában is díjazták novemberben az M2 Gyerekcsatorna saját gyártású műsorait az idén első alkalommal megrendezett LET’S GROW TOGETHER nevű európai fesztiválon. Sikerüket egyedülálló és rendkívül változatos tartalmaiknak köszönhetik, a biztonságos szórakoztatás mellett az ismeretterjesztésen, tehetséggondozáson és kultúraközvetítésen túl rendkívül eredményesen inspirálják fiatal nézőiket.

Születésnapi klippremier a Hetedhét kalandban, december 22-én 19:35-kor az M2 Gyerekcsatornán.

Videó ajánló

Olvasson tovább