Betekintést adott két világbajnok a SzuperPáros küzdelmeibe

December 25-én 20 órakor kezdődik az M4 Sport új nagyszabású műsora. A SzuperPárosban hazánk 48 élsportolója méri össze fizikai rátermettségét. A közmédia Nemzeti Sporthíradójában előzetesen megnézhették, milyen feladatokban és milyen színtéren kell bizonyítaniuk a szuperpárosoknak.

Hagyományteremtő szándékkal indítja el december 25-én a SzuperPáros című műsort hazánk legnézettebb sportcsatornája. A 30 évvel ezelőtti Szuperbajnok küzdelmeit megidéző, és ugyanott, a Vasas Fáy Utcai Sportcentrumában forgatott nagyszabású sportműsorban 48 kiemelkedő teljesítményt jegyző magyar sportoló vetélkedik komoly edzettséget és állóképességet igénylő feladatokban.

A Nemzeti Sporthíradó adásában a nézők láthatták, milyen színtéren küzdenek élsportolóink női és férfi vegyes párosokban. „A SzuperPáros forgatásán végre találkozhattak, és jobban megismerhették egymást a magyar sport klasszisai. Jó volt személyesen megismerni, olyan sportolókat, akiknek eddig csak a teljesítményét követtem figyelemmel” – fogalmazott Vigvári Vince világbajnok vízilabdázó az M4 Sport új műsoráról, amelyben a szintén vb-győztes kardcsapat tagjával, Szűcs Lucával alkot kettőst. „Bár Vincével korábban nem ismertük egymást, hamar megtaláltuk a közös hangot és rendkívül jól éreztük magunkat a küzdelemben” – mondta a SzuperPáros forgatásának hangulatáról a sportoló. Szűcs Luca mellett világbajnok csapattársai, Márton Anna és Pusztai Liza is versenybe száll. Az M4 Sport műsorában Vigvári Vince testvére, Vigvári Vendel is szerepel, a vízilabda-válogatottal a jövő évi párizsi olimpiára készülő testvérpár egymás ellen küzd a SzuperPárosban.

December 25-én 20 órától öt estén keresztül izgulhatnak a nézők a párosokért. Az első négy adás december 25. és 28. között 20 órától az elődöntők küzdelmeiről szól majd. Mindegyik napon 12 sportoló száll versenybe, és minden elődöntőből a két legjobb páros jut be a december 29-i döntőbe. A 19 órakor kezdődő végső megmérettetésben kiderül, ki lesz 2023-ban a SzuperPáros, a bajnokok bajnoka. Az M4 Sport műsorában Berkesi Judit köszönti a nézőket, a sportversenyt Hajdú B. István kommentálja.

SzuperPáros – december 25-től az M4 Sporton.

fotókredit: MTI/Kovács Tamás

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2023/12/SzucsLuca_VigvariVince_foto_MTI_KovacsTamas-1.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább