Mező Misi szerint fontos üzenettel bír A Dal győztes Titán karácsonyi dala

A Duna dalversenyének idei nyertese, az erdélyi Titán együttes több ünnepi koncertjén is vendégfellépő lesz Mező Misi. A zenész együtt énekli majd velük új, karácsonyi dalukat. A Magna Cum Laude énekese az M5 kulturális csatorna műsorában reményét fejezte ki, hogy üzenetük minél több emberhez ér majd el.
 

„Az Év Dala 2023” és a Petőfi Zenei Díj elismerésekkel kitüntetett szászrégeni Titán együttes adventi koncertsorozatra készül. A fellépéseken az ünnepi szerzemények mellett a nemzeti dalválasztó tízmillió forintos nyereményéből elkészített A szavakon túl című album számai is elhangoznak, köztük az év dala, az Éjféli járat.

A Titán ünnepi koncertjein sztárvendégként lép színpadra Mező Misi. A zenész az M5 Librettó című műsorában elárulta, a december 11-i budapesti koncerten, majd további három erdélyi helyszínen – saját meglepetés produkciói mellett – az idén 20 éves zenekarral közösen énekli szerzeményüket, egy gyönyörű ünnepi dalt. „Nemcsak hangszerelése, hanem szövege is nagyon szép, amely fontos üzenetet hordoz. A dal arról szól, hogy karácsonykor várjuk az angyalt, de jó lenne, ha az ajándékok mellett békességét és boldogságot is hozna az embereknek” – mondta a Magna Cum Laude frontembere. Hozzátette: látva napjaink eseményeit, a szörnyűségeket, amelyek történnek a világban, most lenne a legnagyobb szüksége az emberiségnek békességre, meghittségre, szeretetre.

Librettó – hétköznap 18 órától az M5 kulturális csatorna műsorán.

A Dal 2024 – hamarosan a Dunán!

fotókredit: MTVA/Sárosi Zoltán

Olvasson tovább