Szulák Andreának édesanyja halála óta nem fontos a születésnapja

Hamarosan kerek évfordulót ünnepel Szulák Andrea, a Máté Péter-díjas énekes, színész, műsorvezető azonban már nem szereti a születésnapjait. Az Önök kérték vendégeként kifejtette, a közönség sokszor élteti őt, és ez elég számára.
 

Sokoldalú művész Szulák Andrea, repertoárjában prózai és zenés darabok, koncertek mellett műsorvezetés is található. „Negyven éve van papírom arról, hogy hivatásos előadóművész vagyok. Az éneklésen túl a színház számomra az örök szerelem. Szeretem megragadni a pillanat varázsát, és ez leginkább a színpadon működik” – árulta el az Önök kérték vendégeként Bényi Ildikónak. A Duna délutáni kívánságműsorában egy másik közelgő kerek évfordulójáról is beszélt. „Csendben ünnepelek. Nem szeretem a születésnapjaimat. Mindez addig volt fontos nekem, amíg édesanyám élt, mert az a mi kettőnk meghitt ünnepe volt. Amúgy  számomra elég, ha felmegyek színpadra és megtapsol, ünnepel a közönség, és ez sokszor megtörténik”.

Elfoglaltságai közben mindig van ideje arra, hogy a közmédia nemes ügyéhez csatlakozzon. Ahogy a korábbi években, úgy most is személyes felajánlással segíti a Jónak lenni jó! idei kedvezményezettjét, a Semmelweis Egyetem Alapítványt. „Bármennyire elfoglalt vagyok, itt a helyem, kötelességemnek érzem, hogy segítségek” – mondta Szulák Andrea, hozzátette, egy olyan ember, aki sokat köszönhet a közönségnek, így viszonozhatja a szeretetet, amit kap. Az előadóművész a Mirandolina című zenés vígjátékra ajánlott fel páros belépőjegyet.

Nemcsak Szulák Andrea, hanem sok művész, sportoló csatlakozott már a koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését támogató karitatív kezdeményezéshez. Felajánlásaikat, különleges relikviáik többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet fix áron megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 17-i egész napos műsorfolyama alatt bocsátanak árverésre. Ezen kívül bárki folyamatosan segítgeti a Semmelweis Egyetem Alapítványt 500 forinttal a 13600 telefonszám hívásával és a 04-es azonosító megadásával, illetve SMS-ben a 04-es szám elküldésével ugyanerre a telefonszámra.

Jónak lenni jó! – december 17-én egész napos műsorfolyam a közmédia csatornáin.

Önök kérték – minden hétköznap 15:30-kor, Zenés Önök kérték vasárnap 17 órakor, Bényi Ildikóval a Dunán.

fotókredit: MTVA/Balogh Zoltán

Olvasson tovább