Oszágszerte szól a Dankó Rádió

A magyarnóta, a népzene, az örökzöld slágerek, az operettek, a világzene, a változatos műsorok és sztárinterjúk sokszínű kínálata miatt országszerte nagy népszerűségnek örvend a csatorna. A 2023-as frekvenciabővítésnek köszönhetően a korábbihoz képest még több helyen hallható a Dankó Rádió.
 

A több mint 10 éve alapított csatornán nap mint nap egyedi és változatos zenei felhozatal várja a hallgatókat, 2023 júniusa óta pedig még több magyarországi településen szól. A frekvenciabővítésnek köszönhetően mára az ország legtöbb régiójában fogható a Dankó Rádió adása. A magyar zene rádiójának zenei sokszínűségét a korábban csatlakozó települések (Bonyhád, Kőszeg, Nagyatád, Telkibánya, Zalaegerszeg és Zalakaros) után immáron Dunaföldvár (97,4 MHz), Mátészalka (104,5 MHz), Sárospatak (98,1 MHz), Záhony (90,4 MHz) és Zsámbék (88,4 MHz) környékén is élvezhetik a hallgatók.

Eredics Gábor csatornaigazgató nagyra értékelte, hogy a közmédia lehetőséget biztosított a népszerű rádióadó frekvenciabővítésére. „Korunkban egyre fontosabb szerepet töltenek be az értéket őrző és közvetítő rádiócsatornák. A Dankó Rádió ilyen, és örömmel tölt el minket, hogy a frekvenciabővítés révén tovább gyarapodik a »Dankó család«”.

A Dankó Rádió csapata büszke arra, hogy tovább növelheti hallgatói számát, és még szélesebb körben népszerűsíthetik a magyar zene különböző műfajait, előadóit. Az élő rádióadás interneten is elérhető a Médiaklikk felületén.

A Dankó Rádió műsorai az adásba kerülésüket követő 60 napig elérhetők a Médiaklikken.

Olvasson tovább