Ridikül

Harmadik feleségének köszönhetően vált lányos apukává Nádas György

Két házasságon volt már túl Nádas György, amikor megismerte Zsuzsit. Harmadik felesége lányai által egészen új szerepben találta magát a humorista, előadóművész. Mozaikcsaládjuk életének részleteibe a Ridikül nézőit avatta be a Dankó Rádió műsorvezetője.
 

Hogyan lehet egységben élni egy mozaikcsaládban? Ezt a témát járta körbe a Ridikülben Dióssy Klári vendégeivel, Rák Kati színművésszel, Bogár Zsuzsa tanácsadó szakpszichológussal, Erdélyi Gabriella történésszel és Nádas Györggyel. A Dankó Rádió hétvégi, Jó pihenést című műsorának házigazdája harmadik házassága révén került a pótapa szerepébe, és vált lányos apukává. „Két feleség után az ember azt gondolja, hogy ennyi elég volt – de nem. Egy rendezvényen találkoztam Zsuzsival, akinek volt egy külföldön élő felnőtt és egy kiskamasz lánya is, ami számomra idegen volt, hiszen nekem fiaim vannak, és ekkora mindkettő felnőtt már” – mesélte Nádas György a Duna délutáni talkshow-jában.

Zsuzsi kisebb lányával ma már nagyon jó, bizalmas kapcsolata van, bár kezdetben voltak nehézségek. „Egy hajón házasodtunk össze Zsuzsival, és ő, illetve egy kis barátja volt azzal megbízva, hogy egy tálcán behozza a gyűrűket. Később megtudtam, volt olyan gondolata, hogy a gyűrűket és engem is bedob a Dunába. Ma már a legbizalmasabb viszonyban vagyunk. Ehhez neki érettebbé kellett válnia, nekem pedig még elfogadóbbnak kellett lennem” – mondta „lányunknak” nevezve harmadik feleségével nevelt Lilit. Nádas György azt is elárulta, mozaikcsaládjuk minden tagját nehéz egy asztalhoz ültetni, hiszen már mindkettejük gyerekei önálló életet élnek, többük ráadásul külföldön. Őszintén beszélt arról is, terveztek-e közös gyereket. „11 éve vagyunk együtt, amikor összeismerkedtünk és komollyá vált a kapcsolatunk, megbeszéltük, hogy idősek vagyunk egy közös gyermek vállalásához”.

A teljes adás a Ridikül Médiaklikk-oldalán nézhető újra.

Ridikül – megújult arculattal és tartalommal, hétköznap 16:05-től Dióssy Klárival a Dunán.

További olvasnivalók