Ridikül

Kislány kora óta békében él adottságaival Bocskor Bíborka

Az énekesnő a Ridikül vendégeként arról mesélt, hogy kinézete és a másoktól eltérő tulajdonságai sosem okoztak benne kisebbrendűségi érzést. Három évvel ezelőtt lett édesanya, és szeretné, ha lánya, Zsolna is úgy nőne fel, mint ő: önmagát szeretve és elfogadva.
 

Miért foglalkoztatja az embereket, hogy kinek milyen az alakja? Hol vannak a szélsőségek határai, és hogyan vélekednek erről az érintettek? A Ridikül legutóbbi adásában Szabó Dalma stílustanácsadó, ruhatervező, B. Nagy Réka énekes, tartalomgyártó, Bársony Rebeka alternatív életmód tanácsadó és Bocskor Bíborka előadóművész beszélgettek a témában.

A Magashegyi Underground énekese mindig is jól érezte magát a bőrében, pedig sokszor érezte adottságaiból adódóan különbözőnek magát: magassága miatt mindig a tornasor elején szerepelt, és egy szteroidos kezelés miatt meg is hízott.

„Egészen pufi kislány voltam egy ideig, de nem igazán zavart. Székelyföldön olyan környezetben nőttem fel, ahol büszkeség, ha egy kisgyerek jóltáplált, így biztattak is, hogy egyek, amennyi csak jólesik. Hamar megnyúltam, ezért rövid idő alatt eltűntek rólam a párnácskák. A 178 centis magasságom miatt sok helyen lettek növekedési csíkjaim, de igazából ezek sem zavartak soha, mert szeretem, hogy magas vagyok” – osztotta meg a műsor vendégeként Bocskor Bíborka, aki édesanyaként igyekszik jó példát mutatni önelfogásból kislányának.

„Zsolna örökölte az életvidámságom, mindennek meglátja a jó oldalát. Bár még csak hároméves, de már most feltűnik, hogy közösségi lélek, odafigyel másokra. Ha valaki megdicséri, akkor rögtön viszonozza azzal, hogy megemlíti, mi a másiknak a pozitív tulajdonsága. Rengeteget tanulok tőle” – tette hozzá az énekesnő. A teljes beszélgetés újranézhető a Ridikül Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Ridikül – hétköznap 16:05-től Dióssy Klárival a Dunán.

További olvasnivalók