Ridikül

Lolát gyakran tévesen ítélik meg külseje alapján

Az énekes-műsorvezető az első pillanattól kezdve elfogadta, hogy az átlagosnál alacsonyabb a termete, ám nem titkolja, hogy olykor adódtak ebből nehézségei. A Duna Ridikül című műsorában felidézett néhány ehhez kapcsolódó élményt.
 

A képernyő olykor megtévesztő tud lenni. Sokan nem is gondolják, hogy az M2 Petőfi TV műsorvezetője és a Dunán látható SzerencseSzombat háziasszonya, Lola valójában alig több mint 160 centi és 35-ös cipőt visel. Olykor saját magának és az öltöztetőknek is feladja a leckét ruhaválasztáskor, de már elfogadta, hogy adottságai miatt körülményesebb összeállítani a tökéletes szettet. Az énekes-műsorvezető a Ridikül legutóbbi adásának vendégeként beszélt minderről.

„Az egész családomban mindenki nagyjából velem azonos méretű, ezért sokáig fel sem tűnt, hogy az átlagnál alacsonyabb vagyok. A tornasorban sem én voltam a legutolsó, így nem szenvedtem emiatt. Később, amikor a boltban nem találtam magamra 35-ös női cipőt, csak gyerekméretet, akkor megtapasztaltam, hogy olykor hátrányos lehet kisebbnek lenni” – fejtette ki Lola a Duna beszélgetőműsorában. Az online vásárlás nyújtotta bő kínálattal megoldódtak nehézségei, manapság már csak abból adódnak félreértések, amikor a külsőségek alapján ítélik meg mások.

„Az alacsony nőkről gyakran azt gondolják, hogy mivel picik, ezért mind aranyosak, lehet őket védelmezni, de rám ez nem teljesen jellemző. A legtöbbször határozott és önálló vagyok, és amikor ezt valaki ismeretlenül megtapasztalja, gyakran meglepődik rajta” – jegyezte meg Lola, hozzátéve, hogy véleménye szerint egy alacsonyabb nőnek a társas helyzetekben jobban meg kell dolgoznia a figyelemért és azért, hogy komolyan vegyék, mint egy magasabbnak. A teljes beszélgetés újranézhető a Ridikül Médiaklikk-oldalán.

Ridikül – hétköznap 16:05-től Dióssy Klárival a Dunán.

Borítókép: Fotó: MTVA/Tőke Béla

További olvasnivalók