Ridikül

Egészségtudatosság jellemzi Galán Angélát a hétköznapokban

A legtöbbször kulturális műsorokban látható az M5 műsorvezetője, Galán Angéla. A Ridikül vendégeként azonban kivételesen az egészségmegőrzésről és a tudatos táplálkozásról osztotta meg saját tapasztalatait.
 

A jó egészség nem csupán a betegségek hiányát jelenti, hanem az általános jóllétet, valamint a testi és szellemi vitalitást is. Azonban az egészséges életmód megtalálása és fenntartása egyéni tanulási folyamat. Bár sokan csak a pillanatnyi örömforrást látják a táplálkozásban, a közmédia műsorvezetője, Galán Angéla már tinédzserkora óta úgy tekint az evésre, mint az egészségmegőrzés egyik alappillérére.

„Gyerekkoromban nem én voltam a tornasor kitüntetettje, szerettem enni és nassolni. Kamaszként viszont már nyomasztott, ha valaki megjegyzést tett az alakomra, ezért elkezdtem fogyókúrázni, majd életmóddá vált, hogy odafigyelek arra, mit eszem. Nőként és képernyősként is fontos nekem, hogy esztétikus legyen a megjelenésem” – osztotta meg Galán Angéla a Ridikül vendégeként. Az M5 kulturális csatorna műsorvezetőjének elsődleges célja egészsége megőrzése, nem sanyargatja önmagát. Az évek alatt kitapasztalta, mikor, miből és mennyit ehet, és étrendkiegészítőkkel is támogatja szervezetét.

Nem lehet megúszni azt, hogy az ember a saját kezébe vegye a sorsát. Rajtunk múlik, hogy érezzük magunkat a bőrünkben. Fontos, hogy felfigyeljünk a megbízható, tudományosan alátámasztott életmódtippekre, és beépítsük azokat a hétköznapjainkba” – tette hozzá a Librettó és a Kunszt műsorokból ismert tévés. A teljes beszélgetés újranézhető a Ridikül Médiaklikk-oldalán.

Ridikül – hétköznap 16:05-től Dióssy Klárival a Dunán.

Borítókép: Fotó: MTI/Kovács Tamás

További olvasnivalók