Család-barát

A Dal zsűritagja élete legmeghatározóbb helyszínén kalauzolta Fodor Imrét

Fodor Imre Egri Péter mellé szegődve barangolta be a Tabánt. A Dal zsűritagja gyermekkori élményeiről és a Naphegy titkairól mesélt a Család-barát házigazdájának. A Duna képernyőse Belbuda után a főváros külterületét fedezte fel a Noé barátai műsorvezetőjével, Nagy Ingriddel, ezzel aktív kikapcsolódásra hívva a nézőket.
 

Egri Péter tősgyökeres naphegyiként vezette körbe a Család-barát és a június 17-én kezdődő Nyár 23 házigazdáját a Tabánban és megmutatta a városrész rejtett zugait. A kelta eraviszkuszok ősi temetkezési helye és vallási központja nemcsak A Dal zsűritagjának, hanem Őze Lajosnak is meghatározó élettere volt. Egri Péter gyermekkora legkedvesebb emlékei közt tarja számon, hogy édesapjával közös sétáik során gyakran belebotlottak a posztumusz Kossuth-díjas színművészbe, aki ilyenkor kitekintett a szerepéből, levette sötét szemüvegét és rájuk köszönt. A lokálpatrióta további érdekességeket is megosztott Fodor Imrével.

A képernyős a Tabán felfedezése után Nagy Ingriddel tett kellemes sétát a 16. kerület zöld övezetében. A Duna Noé barátai című műsorának régi és új házigazdája a magazinhoz kapcsolódó legkedvesebb élményeiket is megosztották egymással.

Az Almárium, a Család-barát és a Nyár 23 jól ismert arcai a következő héten is új élmények után kutatnak, így változatos szabadidős elfoglaltságokat mutatnak meg a Duna nézőinek.

Család-barát – minden hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től a Dunán.

Almárium – szakértő- és sztárvendégekkel, minden hétköznap 13:30-tól, folytatás 15:00-kor és 16:50-kor a Dunán.

Nyár 23 – június 17-én rendhagyó adással, majd hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

Borítókép: Fodor Imre, Egri Péter. Forrás: MTVA

További olvasnivalók