Új epizódokkal folytatódik a közmédia látványos rövidfilm-sorozata

A Kárpát-medence legkülönlegesebb természeti és kulturális helyszíneit tárja a nézők elé madártávlatból a Szép hazánk, Kárpát-medence! című új, háromrészes rövidfilm-sorozat a Dunán, a Duna Worldön és az M5-ön. A Szép hazánk, Magyarország!-széria folytatása a határainkon túli történelmi, szakrális emlékeket és természeti kincseket mutatja be.
 

A nemzeti összetartozás napja alkalmából június 4-én a Kárpát-medence magyarlakta területeinek történelmi emlékhelyeit, ikonikus épületeit, templomait, zarándokhelyeit, várait és természeti szépségeit ismerhetik meg a közmédia nézői lenyűgöző drónfelvételek segítségével.

A látványos összeállítások olyan emblematikus helyszínekre kalauzolnak, mint az erdélyi Csíksomlyó, Torockó és Nagyvárad, a vajdasági Bács vára, a muravidéki Lendva és a nagytótlaki Árpád-kori Szent Miklós-körtemplom, vagy a felvidéki Trencsén és a festői Krasznahorka vára. A felvételekkel megcsodálhatják a nézők a délvidéki Eszék belvárosát, a varasdi várat, az őrvidéki Németújvárat, a Fraknói várat, valamint felfedezhető Kárpátalján, az Északkelet-Kárpátok gerincén, a Vereckei-hágó vidéke is.

A Szép hazánk, Kárpát-medence! változó időpontban jelentkezik a Duna, a Duna World és az M5 műsorkínálatában. A látványos felvételekkel és zenei aláfestéssel illusztrált bemutatók a Médiaklikken is elérhetők lesznek.

Olvasson tovább