Lendület: Kitüntették Altorjai Sándort

Május 25-én, 10:30-tól az M4 Sport műsorán!
 

A májusi Lendületben Altorjai Sándor MOB-kitüntetése mellett beszámolunk az utánpótlás bajnokságok történéseiről is. Az adás április 27-én, azaz most csütörtökön 13:30 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.

Különvélemény rovatunkban láthatják, hogy Altorjai Sándort, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) főtitkárát, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) budapesti közgyűlésén MOB Érdeméremmel tüntették ki. Az elismerést Gyulay Zsolttól, a MOB elnökétől és Schmitt Páltól, a MOB tiszteletbeli elnökétől, egykori köztársasági elnöktől, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tiszteletbeli tagjától vehette át.

A Nehéz napban a fiú gyermek-kezdő csapatbajnokság első fordulóját látogattuk meg. Ezt követően lendütlünk tovább az idősebb fiúk versenyére, mégpedig a fiú serdülő-haladók csapatbajnokságára, akik már a második fordulón is túl vannak. Itt ráadásul Budapest és vidék bajnokságot is tartottak, erről szól a Tökéletes mozdulat.

A májusi Lendület zárásaként az Ígéret földjében a legkisebbeknél jártunk, azaz a zsebibabák viadalán, amelyen ezúttal is rengeteg mosolygós arccal találkozhattunk.

Az adás május 25-én, azaz most csütörtökön, 10:30 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán. Ismétlés: május 27-én. 05:30. M4 Sport.

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább