Ridikül

Verebes Linda már kislányként is nagy családról álmodozott

Csodaként élték meg első gyerekük születését Verebes Lindáék. A színésznő – akivel férje, Pindroch Csaba oldalán hetente találkozhatnak a Duna Családi kör című műsorban – már négy gyerek boldog anyukája. A Ridikül nézőivel azt is megosztotta, miként gondolt kislányként az anyaságra.
 

Az anyaságról, a szülői szerepekről, az egyensúly megtalálásának fontosságáról volt szó a Ridikül hétfői adásában. A Duna műsorában az életükben meghatározó szerepet betöltő családjukról Semjén Nóra vlogger, bábszínész; Urbán Helga természetfotós, ökológus, biológus; Rovács Melinda körzeti gyermekorvos és Verebes Linda színésznő, műsorvezető osztott meg történeteket.

„Mindig sok gyereket szerettem volna. Kislányként azt gondoltam, milyen jó anyának lenni” – vallotta be Verebes Linda a család fontosságát központba helyező Ridikül adásában. A színésznő és férje sokat vártak első gyermekükre, a kislány érkezését ezért még inkább csodaként élték meg.

Verebes Linda hosszú éveket töltött színpadon, ám az anyaságot is nagyon élvezi. „Ez az én közegem, úgy érzem sokkal inkább anya vagyok, mint bármi más” – mondta Verebes Linda, aki szeret otthon lenni a gyerekekkel, és munka szempontjából sincs hiányérzete: annyi munkát vállal el, amennyit szeretne. Ilyen a Családi kör című műsor is, amelyben vasárnap esténként találkozhatnak vele és férjével a nézők. Ebben hétről hétre saját történeteket és tapasztalatokat is megosztanak a műsor adott témájához kapcsolódva.

A Ridikül és a Családi kör adásai újranézhetők a Médiaklikk-oldalon.

Ridikül hétköznap 16:05-től, Családi kör vasárnap 18:45-től a Dunán.

Borítókép: fotókredit: MTVA/Zih Zsolt

További olvasnivalók