Különleges műsorfolyammal ünnepli az édesanyákat az M2 Gyerekcsatorna

A mindennapok hőseit, az édesanyákat köszönti május első vasárnapján az M2 Gyerekcsatorna. Az Anyák napja kisfilmjei megmutatják, mennyivel többet ad a tárgyi ajándékoknál, ha szeretetünket ötletes gesztussal mutatjuk ki azok iránt, akiknek a legtöbbet köszönhetjük. Az epizódok május 7-én 08:07-től láthatók egész nap a közmédia gyerekcsatornáján.

Idén is szívhez szóló műsorfolyammal ünnepli az édesanyákat az M2 Gyerekcsatorna. Anyák napján a legtöbben virággal, apróbb ajándékokkal, a kisebbek pedig énekekkel, mondókákkal készülnek az ünnepelteknek, a közmédia gyerekcsatornája azonban egyéb ötletes meglepetésekhez is ad tippeket.  Az Anyák napja nyolc epizódja egy háromgyermekes családot mutat be, ahol elsősorban különleges élményekkel szeretnék elhalmozni a gyerekek az anyukájukat és a nagymamájukat.

A hétköznapok forgatagában gyakran megfeledkezünk azokról, akik legtöbbször a háttérbe húzódva, de végtelen odaadással és szeretettel gondoskodnak a család minden tagjáról, pedig az ő lelküknek is elengedhetetlen a feltöltődés. A közös programok, a saját kezűleg elkészített meglepetések felejthetetlen pillanatokat szereznek az egész családnak. Ezekre nemcsak anyák napján, hanem az év minden napján érdemes időt szánni, hiszen az együtt töltött órákat semmi sem pótolhatja – ezt üzeni a kicsiknek az M2 Gyerekcsatorna anyák napi összeállítása.

Anyák napja az M2 Gyerekcsatornán – egész napos tematikus műsorfolyam május 7-én 08:07-től.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2023/05/Anyak-napja_foto_MTVA.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább