Mi, magyarok számos területen kimagasló eredményeket érünk el, többek között a gasztronómiában is. Az éttermeink, borászataink és manufaktúráink sorra kapják a jobbnál jobb nemzetközi minősítéseket. De mennyi befektetett munka van egy ilyen eredmény mögött? Milyen folyamatok előzik meg azt, amíg valaki felkerül a szakma világtárképére? Ebben az adásban az “íz-sikerek” lesznek előtérben, a hazai vendéglátás legjavából hívtunk vendégeket, akiknek nevét már a nemzetközi porondon is ismerik. Elfogadta meghívásunkat: Forrai Miklós gasztronómus, a Casa Christa tulajdonosa, Lukács Lilla, a Zelna borászat tulajdonosa, Reményik Kálmán, a Vászolyi Sajtmanufaktúra sajtkészítője és Wettstein Albert, a Munch társalapítója.
Ridikül – Duna – április 26., szerda 16:05
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.